BALATONSZEMES – NYÁRI TÁBOR

Balatonszemesen, az Esély Budapest Alapítvány üdülőhelyén töltöttük külföldi testvériskolánkkal közös nyári bentlakásos táborunkat. Iskolánkból 30 diák és 6 kísérőpedagógus, a partneriskolából 10 tanuló és 2 tanár érkezett táborozni a Balaton partjára autóbusszal.

A gyerekek részére 4-6 ágyas szobákat biztosított a táborhely, a kísérőknek 2-3 ágyas szobák álltak rendelkezésükre. A tábor területén található étteremben a napi háromszori bőséges étkezés, délben és este pedig plusz étel várta a táborozókat. A programot a pályázatban meghatározott kritériumok és arányok szerint állítottuk össze.

A testvériskolával közös programok között szerepeltek a színészekkel és rendezőkkel zajló napi érzékenyítő tréningekKatus Attila hatszoros aerobik világbajnok közös edzése és mentálhigiénés előadása, a diákok körében rendkívül népszerű Children of Distance zenekar és Szabyest, a kultúra fiatal nagyköveteiként számon tartott Kávészünet, Bakos-Kiss Gábor, a Nemzeti Színház színművésze és Molnár Ferenc Caramel koncertje.

A program része volt egy memóriajátékkal összekötött múzeumlátogatás a Latinovits Emlékmúzeumba, a tanárokkal a színészkirály és testvére, Bujtor István sírjához is ellátogattunk. Volt lehetőség számtalan fajta sport gyakorlására, volt táncház és iskolai bemutatkozó est is.

A tábor életét professzionális filmes stáb és hivatásos fotós örökítette meg.

 

  • Kolcse_tabor_01
css slider by WOWSlider.com v6.4

Kölcse-Parajd tábor KM

Leave a Reply